HR Business Partner

Är ni intresserade av att rekrytera eller hyra in en HR Business Partner?

Rekrytera en HR Business Partner direkt, eller hyra in en till er HR-avdelning? Vad som är bäst för just ert företag beror på en mängd frågor, som behöver ställas för att belysa behovet. Vi har specialiserad erfarenhet av rekrytering och bemanning och kan hjälpa er med frågor och att se vilken lösning som är bäst för er.

För dig som behöver hyra in till personal till HR-avdelningen

Oavsett vilken anledning som gör att ni behöver förstärkning i ert HR-team, ger inhyrning av personal ett flexibelt sätt att få in nya medarbetare. En fördel jämfört med anställning är mindre administrativt och juridiskt ansvar.

Hero är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder schyssta och begripligt formulerade villkor för att ge trygghet till er och er konsult under uppdraget.

För er som behöver en HR Business Partner permanent

Direktrekrytering är en bra lösning om du vill anställa en HR Business Partner på permanent basis. En expert på bemanning och rekrytering kan hjälpa er med nätverk, urval och intervjuer av kandidater.

Detta sparar mycket tid och ni ökar chansen att hitta den där stjärnan till HR-teamet som ni är ute efter.

Varför anlita oss?

Hero har funnits sedan 2009 och är experter på att tillsätta positioner inom administration och HR. Vi har dokumenterad erfarenhet av att bemanna och rekrytera personal inom många olika branscher. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen.

Samhällsansvar

Ända från starten har det varit en självklarhet för oss att ta samhällsansvar som företag. Vi vill mer än att bara arbeta med affärer. Av den anledningen startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation.

Syftet med Heartworking Foundation är att bidra till att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan. Pengarna går till detta ändamål. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rätt till utbildning och en jämlikare värld.