Rekrytera eller hyra in Administratör

Har du behov av att rekrytera eller hyra in en administratör?

I vissa fall är direktrekrytering av administratör det bästa alternativet. I andra fall är inhyrning av en administratör till er back-office avdelning bättre. Flera frågor behöver besvaras av er för att komma fram till bästa alternativet för er. Vår specialiserade erfarenhet och kompetens inom bemanning och rekrytering gör oss lämpade att besvara frågorna och komma fram till vilken lösning som löser ert behov bäst.

Varför rekrytera en administratör?

I samband med tidsbestämda uppdrag väljer våra kunder ofta att hyra in personal. Det kan handla om att en anställd ska gå på föräldraledighet/tjänsledighet eller på grund av en stundande tillfällig arbetstopp. Oavsett vad som ligger bakom ert tillfälliga behov är inhyrning en bra lösning, där administrativt ansvar minskas.

Eftersom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi schyssta och regelrätta villkor som gör att både ni och er konsult kan känna sig trygga under hela uppdraget.

Om ni vill anställa

Om ni vet att ni permanent vill tillsätta och förstärka ert team, är en direktrekrytering ett effektivt sätt att få in rätt administratör. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom administration har ofta nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta och välja ut rätt kandidater till den administrativa avdelningen.

Sparar mycket tid på att slippa skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidater via olika databaser, genomförande av urval, kontakta och intervjua, och slutligen genom att kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Varför anlita Hero?

Sedan 2009 är vi experter på att tillsätta positioner inom administrativa tjänster. Vi har därmed viktig erfarenhet av att bemanna och rekrytera administratörer inom många olika branscher. Ta kontakt med oss så hjälper vi er och tar fram den bästa lösningen för er!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org).

Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan. Pengarna går till ändamålet och inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rättighet till skola och utbildning och jämlikare värld.