Back-office

Är ni i behov av att hyra in eller rekrytera en back-office medarbetare?

Ibland är inhyrning av medarbetare till back-office att föredra, och ibland är det en rekrytering som funkar bäst. Det som avgör är ditt behov som företag, och det är främst detta som behöver avgöras. Vi är experter på bemanning och rekrytering, och hjälper er att formulera frågor samt ta fram svaren.

För dig som behöver hyra in till personal till back-office

Oavsett vilken anledning som gör att ni behöver förstärkning i back-office, ger inhyrning av back-office personal ett flexibelt sätt att få in nya medarbetare. En fördel jämfört med anställning är mindre administrativt och juridiskt ansvar.

Hero är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder schyssta och begripligt formulerade villkor för att ge trygghet till er och er konsult under uppdraget.

För er som behöver förstärkning back-office permanent

Direktrekrytering är en bra lösning om du vill anställa någon för back-office på permanent basis. En expert på bemanning och rekrytering kan hjälpa er med nätverk, urval och intervjuer av kandidater.

Detta sparar mycket tid och ni ökar chansen att hitta den där stjärnan till back-office som ni är ute efter.

Specialister på att tillsätta

Vi har sedan 2009 hjälpt företag med den här typen av uppdrag. Vi är specialister på att tillsätta positioner inom administrativa tjänster. Vårt nätverk och erfarenhet är omfattande. Vi har rekryterat back-office personal inom flertalet olika branscher. Ta kontakt med oss så hjälper vi er också!

Vi bidrar till en bättre värld

Vi tycker att det är självklart att bidra till en bättre värld. Därför bidrar vi genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org så att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan.