Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Behöver ni hjälp med att rekrytera eller hyra in en dansktalande kundtjänstmedarbetare?

Kundtjänstavdelningen är viktig – ert ansikte utåt. Att ha personer på plats som talar det språk som kunderna talar ger ett extra professionellt intryck. Om ni behöver en kundtjänstmedarbetare som talar ett av de nordiska språken så har vi kompetensen och kandidatkontakten för att hjälpa er. Hör gärna av er till oss så hjälper vi er att hitta den lösning som täcker ert behov bäst.

När du behöver hyra in dansktalande kundtjänstmedarbetare

Våra kunder väljer ofta att hyra in personal till kundtjänstavdelningen på grund av det uppstått ett tidsbestämt behov, och inte sällan vill de ha någon som kan tala samma språk som deras kunder. Kanske ska någon på er avdelning gå på föräldraledighet, en arbetstopp är planerad – eller något annat – och ni behöver få tag i dansktalande kundtjänstmedarbetare. Oavsett anledning – inhyrning av en kundtjänstmedarbetare som talar danska är ett flexibelt sätt att stärka teamet och möta upp era kunders efterfrågan.

Fördelar jämfört med att anställa: mindre administrativt och juridiskt ansvar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder kollektivavtalade villkor. Detta ger trygghet under hela uppdraget för både er och er konsult.

När du behöver anställa en dansktalande kundtjänstmedarbetare

Ett specialiserat rekryteringsföretag har ofta nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta och kvalificera rätt kandidater till kundfokuserade funktioner, som kundtjänstmedarbetare. När du vet att det är en permanent tillsättning av kundtjänstmedarbetare du vill göra är det därför vettigt att anlita ett sådant. Vi har dessutom specialistkunskap inom att hitta kundtjänstmedarbetare som talar nordiska språk.

 

Att anlita oss hjälper er att spara oerhört mycket tid genom att ni slipper skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidatmarknaden via olika databaser, göra urval, initiera kontakt, intervjua, kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Hero hjälper er

Hero är specialister på att tillsätta positioner som kundtjänstmedarbetare. Erfarenheten sträcker sig tillbaka till 2009. Här finns nätverket och erfarenheten av bemanning och rekrytering av kandidater inom många olika branscher.  Kontakta oss så hjälper vi er och tar fram den bästa lösningen för just er!

För en bättre värld

Sedan start har det varit en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Vi driver stiftelsen heartworkingfoundation.org. Syftet är att bidra till att fler av världens barn och ungdomar ska kunna ta sig ur fattigdom och få en riktig skolgång.