Fakturakoordinator

Rekrytera eller hyra in en fakturakoordinator – vilket alternativ är bäst för dig?

Rekrytera en fakturakoordinator direkt, eller hyr in en koordinator till er fakturaavdelning. Vilket alternativ som är bäst avgörs utifrån de frågor ni behöver besvara. Med vår specialiserade erfarenhet och kompetens inom bemanning/rekrytering är vi rustade för att reda ut frågorna och komma fram till den bästa lösningen för er.

Därför hyr våra kunder in en fakturakoordinator

Ibland vet man att arbetsbelastningen kommer att bli hög under en period på ekonomiavdelningen, kanske på grund av att någon ska på föräldraledighet eller för att nya processer ska implementeras. Oavsett vilken anledning som ligger bakom, är inhyrning av en fakturakoordinator en flexibel lösning på behovet.

Ni får in en ny medarbetare i organisationen, med mindre administrativt ansvar än vid en anställning. Ett auktoriserat bemanningsföretag som vi erbjuder schyssta och regelrätta villkor. Både ni och er konsult ska kunna känna sig trygga under hela projektets gång.

Om det är en permanent lösning ni behöver

Om ni behöver permanent förstärkning till er ekonomiavdelning är det en rekrytering som ska göras. Det ska skrivas en intresseväckande annons, letas kandidater i olika databaser, kallas till intervju och genomföra dem, samt välja den rätta personen efter att referenser kollats.

Ni som företag kan spara tid genom att anlita ett specialiserat rekryteringsföretag som sköter detta åt er. Ett sådant företag är väl lämpat att hitta rätt fakturakoordinator. Det stora nätverket, den långa erfarenheten och kompetensen är avgörande i detta fall.

Välj oss

Vi är sedan 2009 experter på att tillsätta tjänster inom ekonomi. Här finns erfarenhet av att bemanna och rekrytera roller som fakturakoordinatorer inom flera olika branscher. Hör gärna av er till oss, så hjälper vi er att ta en kik på ert behov!

Vi bidrar till en bättre värld

Vi tycker att det är en självklarhet att bidraga till en bättre och snällare värld. Genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org  bidrar vi därför så att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan.