First line och second line

Är ni i behov av att rekrytera eller hyra in tekniska supportmedarbetare?

För företag som behöver rekrytera eller hyra in tekniska supportmedarbetare

I en del fall är det bäst att rekrytera en medarbetare till first line support direkt, medan det i andra är bättre att hyra in personal till er supportavdelning istället. Det är flera frågor som ni behöver ställa er för att komma fram till vilket alternativ som är bäst för just er. Vi har erfarenheten och kompetensen! Vi hjälper er att reda ut frågorna, och hjälper er komma fram till

Inhyrning av personal till first line support

Våra kunder väljer ofta att hyra in personal till first line support på bestämd tid, på grund av ett tillfälligt uppdrag. Vanliga orsaker: någon på avdelningen ska gå på föräldraledighet eller tjänstledighet, eller så kan det vara för en planerad arbetstopp.

Oavsett vilken anledning så ger inhyrning av en medarbetare till first line support ett flexibelt sätt att stärka teamet, med mindre administrativt och juridiskt ansvar som en anställning innebär. Eftersom vi är ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi kollektivavtalade villkor som gör att både ni och er konsult kan känna sig trygga under hela uppdraget.

Permanent tillsättning av first line support

Är du redan nu säker på att det behövs en permanent tillsättning av first line support-personal? Direktrekrytering är ett effektivt sätt att få in rätt person på er support-avdelning. Ett rekryteringsföretag som specialiserat sig på kundservice har nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta rätt kandidater till kundfokuserade funktioner.

Det gör att ni sparar oerhört mycket tid som ni annars hade behövt lägga på att skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidatmarknaden via olika databaser, göra urval, initiera kontakt, intervjua, kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Vi hjälper er

Vi är specialister på att tillsätta positioner inom teknisk support. Vi har nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera kandidater inom kundsupport inom flertalet olika branscher. Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 2009. Ta kontakt med oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

För en bättre värld

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Vi startade stiftelsen heartworkingfoundation.org. Syftet med stiftelsen är att bidra till att fler av världens barn och ungdomar ska få en riktig skolgång, och ta sig ur fattigdom.