Front-office

Behöver ni rekrytera eller hyra in en front office-medarbetare?

Rekrytera en front-office medarbetare till receptionen direkt, eller hyra in en lämplig kandidat – det är frågan. Den avgörs utifrån det behov ni har som företag, något som inte alltid är klart. Vi har kompetensen och erfarenheten för att avgöra vad som passar bäst, och kan hjälpa er att lösa detta behov.

Rekrytering - vad innebär det?

Rekrytering av medarbetare till front-office sker när det visar sig att kundens behov är permanent. Ett rekryteringsföretag specialiserat på kundservice har betydligt bättre möjligheter att hitta rätt personal, jämfört med er som företag själva. Detta beror på etablerade nätverk, erfarenhet och kompetens.

För er som väljer att gå via rekryteringsföretag väntar även en tidsvinst, då de även tar hand om annonsering, kartläggning via nätverk och databaser, urval och intervju med potentiella front office-personal samt kontroll av referenser.

Inhyrning - hur går det till?

Inhyrning sker ofta i fall där ordinarie personal ska vara långlediga, som vid föräldraledighet, eller när en orderingång ger mer jobb under en period. Inhyrning av medarbetare är en flexibel väg att gå, jämfört med anställning.

Rent administrativt och juridiskt är detta betydligt enklare. Detta innebär inte att du eller din konsult behöver drabbas av otrygghet – som auktoriserat bemanningsföretag har kollektivavtalade villkor som gäller under hela uppdraget.

Specialister på att hitta front office-medarbetare

Vi har sedan 2009 varit experter på att hitta bra medarbetare till front office åt företag i flera branscher. Vi har byggt upp ett imponerande nätverk och har erfarenheten av att bemanna och rekrytera inom front-office. Ta kontakt med oss redan i dag – vi kan garanterat hjälpa er och hitta den bästa lösningen för er!

För en bättre värld

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Vi startade stiftelsen heartworkingfoundation.org. Syftet med stiftelsen är att bidra till att fler av världens barn och ungdomar ska få en riktig skolgång, och ta sig ur fattigdom.