Heartworking Foundation

Sedan starten har vi skänkt 486 127 kr till välgörenhet.

”Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade vi medarbetare på Hero stiftelsen Heartworking Foundation. På det här sättet blir vi tillsammans med våra konsulter, kunder och samarbetspartners, varandras vardagshjältar i affärer. Samtidigt som vi bidrar i ett större perspektiv.”

Magnus Ekström, Head of Sales
Cecilia Enfors, HR & Delivery Manager

Vårt samhällsansvar

Över 260 miljoner barn världen över går inte i skola och lär sig aldrig att läsa eller skriva. Trots att detta är en mänsklig rättighet enligt barnkonventionen. Utan utbildning fastnar ungdomar i barnarbete, prostitution och andra destruktiva sammanhang som gör att de aldrig får en ärlig chans till ljusare framtid. Därför startades Heartworking Foundation med syftet att bygga och utveckla skolor och skolverksamheter i utsatta områden i världen. Stiftelsen finansieras genom Hero:s verksamhet då vi skänker mellan 1-5 kronor per uthyrd timme till stiftelsens noggrant utvalda hjälporganisationer: Hope for Kinshasa och Together as One.

Läs mer på www.heartworkingfoundation.org.

Kontakta oss

Vi har sedan 2009 bemannat och rekryterat nära tusen uppdrag inom områdena ekonomi, administration och kundservice. Hör av dig på radgivning@hero.se eller 08-410 22 670 så hjälper vi er att reda ut era frågor!