Connecting the dots

Både professionellt och med känsla
[video_row video=”https://vimeo.com/248316222″ mute=”mute”]

WE ARE HEARTWORKING

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer.

Bemanning

Om ni behöver personal för att täcka vakanser, sjukfrånvaro och semestrar eller öka personalstyrkan vid tillfälliga toppar, är bemanning ett bra alternativ. Hero arbetar med snabb, flexibel och effektiv bemanning helt anpassade efter era behov.

Rekrytering

Det är mycket arbete som ligger bakom en lyckad rekrytering, det kräver expertis och stort engagemang. Genom vår erfarenhet och en väl upparbetad rekryteringsprocess tar vi det fulla ansvaret.

Vi hittar de bäst lämpade kandidaterna genom kompetensbaserade rekryteringsmetoder och vi skräddarsyr gärna våra processer utifrån ditt unika behov. Vi lämnar ingenting åt slumpen.

Coachning & organisationsutveckling

Detta koncept passar utmärkt för er som vill testa en medarbetare för att sedan ha möjligheten att anställa. Vid inhyrningstillfället kan framtiden vara oviss och ni kanske inte vet hur framtiden ser ut. Hero anställer gärna kompetenta konsulter för att låta er prova varandra inför en permanent anställning.

Varje timme räknas!

Sedan starten har vi skänkt 329 149 kr till välgörenhet.

”Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade vi medarbetare på Hero stiftelsen Heartworking Foundation. På det här sättet blir vi tillsammans med våra konsulter, kunder och samarbetspartners, varandras vardagshjältar i affärer. Samtidigt som bidrar vi i ett större perspektiv.”
Magnus Ekström, Head of Sales
Cecilia Enfors, HR & Delivery Manager