Vi på Hero ser att vi bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad för varje uppdrag vi tar på oss, och vill nu hjälpa fler kunder! För att hjälpa fler behöver vi vara fler. Vi söker därför dig som vill samarbeta med oss.

Som konsultbolag i en snabbrörlig marknad tror vi på samarbeten med specialister för olika funktioner. Vi är specialister på talangförsörjning, och söker dig som är specialist på försäljning för ett framtida samarbete. Vi tror att du precis som vi brinner för långsiktighet och hållbarhet i dina relationer och har ett stort närverk, där du värnar om att kunna hjälpa dina kunder långsiktigt. Vi tänker oss ett partnerskap med dig som har en annan primär sysselsättning där du regelbundet träffar HR eller beslutsfattare inom tjänstemannasektorn.

Hero fungerar som en strategisk och operativ partner för kompetensförsörjning. Vi är specialister på kompetensförsörjning inom tjänstemannaområdet. Med utgångspunkt i kundens situation och behov så hjälper vi dem med strategi, planering, interimslösningar, rekrytering och bemanning, med långsiktighet och hållbarhet i fokus. 

Genom vårt omfattande nätverk och kompetensbaserade processer kan vi hitta nya lösningar för att tillgodose både befintliga och framtida kundbehov inom tjänstemannaområdet. Genom att ge snabb och korrekt vägledning, gör vi det så enkelt som möjligt för era kunder att kartlägga behov och skapa en plan för att säkerställa rätt kompetens. Vi ger råd och stöd i varje fas – så att kunden känner sig trygg och professionellt bemött.        

Genom ett samarbete erbjuds dina kunder kompetensförsörjning och stöd, som skapar trygghet vid oförutsedda händelser, såväl som vid långsiktiga satsningar. Som vår samarbetspartner hjälper vi er med allt ifrån att skapa den skräddarsydda planen, till en mer kontinuerlig hjälp via olika specialiserade tjänster – för ett lyckat och lönsamt samarbete för dig, oss och våra gemensamma kunder. Vi erbjuder ekonomisk ersättning, hjälper dig att befästa din ställning som hjälte hos dina kunder, och samarbetar gärna kring dina tjänster, förutsatt att dem ligger i linje med våra värderingar och syftet att bidra till en mer långsiktigt hållbar arbetsmarknad.

När vi samarbetar med dig som partner är målet alltid detsamma: att göra det yttersta för dina kunder och underlätta med god, kvalitativ kompetensförsörjning.

Ett partnersamarbete innefattar bl.a:

 • Kontinuerlig uppföljning och utveckling av lösningar
 • En fast kontaktperson
 • Full service anpassad efter dina behov och önskemål
 • Vi tillgodoser dig med marknadsföring och försäljningsmaterial
 • Omfattande tjänsteutbud för att berika ert erbjudande

Du har följande erfarenheter:

 • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom modern B2B och är van vid att jobba konsultativt och rådgivande gentemot dina kunder
 • Har ett starkt nätverk inom HR eller chefer i tjänstemannasektorn
 • Motiveras av att hjälpa och utveckla andra och värnar om en långsiktigt hållbar arbetsmarknad
 • Erfarenhet från HR, rekryterings- & bemanningsbranschen är meriterande

Låter ovan som du? Tveka inte att skicka in en intresseanmälan och inleda en dialog med oss om ett partnerskap och samarbete! Varmt välkommen att kontakta vår VD Cecilia Enfors Ravelli på cecilia.enfors@hero.se.

   

  Relaterade inlägg