Är ni i behov av att rekrytera eller hyra in en HR-assistent?

I en del fall är det bäst att rekrytera en HR-assistent direkt, i andra fall är det ett bättre val att hyra in en assistent till er HR-avdelning. För att kunna avgöra vilket val som passar ert behov bäst, så behöver flera frågor ställas. Med vår specialerfarenhet och kompetens inom bemanning och rekrytering hjälper vi er att reda ut frågorna. I samverkan kommer vi fram till vilken lösning som är bäst svarar mot era behov.

Varför hyra in en administratör?

I samband med tidsbestämda uppdrag väljer våra kunder ofta att hyra in personal. Det kan handla om att en anställd ska gå på föräldraledighet eller tjänsledighet, eller på grund av en tillfällig arbetstopp. Oavsett vad som ligger bakom ert tillfälliga behov är inhyrning en bra lösning, där administrativt ansvar minskas.

Eftersom vi är ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi schyssta och regelrätta villkor som gör att både ni och er konsult kan känna sig trygga under hela uppdraget.

Om ni vill anställa en HR-assistent

Om ni vet att ni permanent vill tillsätta och förstärka ert team, är en direktrekrytering ett effektivt sätt att få in rätt HR-assistent. Ett specialiserat rekryteringsföretag har ofta nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta och välja ut rätt kandidater till HR-avdelningen.

Ni sparar mycket tid på att slippa skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidater via olika databaser, genomförande av urval, kontakta och intervjua, och slutligen genom att kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Kontakta oss

Vi är specialister på att tillsätta positioner inom kundservice, med erfarenhet sedan 2009. Vi har nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera administratörer inom flertalet olika branscher. Kontakta oss i dag så besvarar vi era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Vi vill bidra

Det är en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Därför har medarbetarna på Hero startat stiftelsen Heartworking Foundation. Syftet med den är att bygga och utveckla skolor samt skolverksamheter i utsatta områden.

I samarbete med lokala eldsjälar säkerställer vi så att pengarna går direkt till ändamålet. Inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rätt till skola och utbildning, samt en mer jämlik värld.