Inköpare

För dig som behöver rekrytera eller hyra in en inköpare

I vissa fall är det bäst att rekrytera en inköpare direkt. Exempelvis om du vet med dig att ert behov är permanent. I andra fall är inhyrning av inköpare till er inköpsavdelning smartare. Vi med vår specialiserade erfarenhet och kompetens hjälper dig med dina behov inom bemanning och rekrytering.

Permanent inköpare via direktrekrytering

När behovet av permanent tjänst finns kan vi hjälpa er med hela processen från annons och urval, till intervju och kompetenssäkring via referenstagning. Kort och gott hjälper vi er att hitta ett proffs på inköp, en stjärna till inköpare. Vi är väl rustade för uppgiften med ett stort och brett nätverk, mångårig erfarenhet och en fördjupad kompetens. Spara tid på rekryteringsprocessen och hitta rätt person genom att anlita oss.

Temporär inköpare via inhyrning

Om du vet med dig att ert behov är tillfälligt, är inhyrning ett bra och flexibelt alternativ. Exempelvis när personal är långledig, eller om ditt företag har en tillfällig arbetstopp. Jämfört med en anställning ger detta alternativ en mindre juridisk och administrativ börda, men utan att för den sakens skull göra avkall på tryggheten.

Som auktoriserat bemanningsföretag har vi trygga villkor för dig och din konsult inom inköp, som gäller under hela uppdraget.

Erfaren inom bemanning och rekrytering

Vi har funnits sedan 2009 och är specialister på att tillsätta positioner inom ekonomi. Vi har stor erfarenhet av att bemanna och rekrytera inköpare inom flertalet olika branscher. Ta kontakt med oss i dag, så hjälper vi er att lösa detta på allra bästa sätt!

Vi hjärta barn

Barnkonventionen säger att alla barn ska ha rätt att gå i grundskola. Trots det går över 260 miljoner barn och ungdomar världen i världen inte i skolan. De får ingen riktig chans att ta sig ur fattigdomen. Vi vill hjälpa dem. Därför startade vi en stiftelse. Läs mer här