Inköpsassistent

Behöver du rekrytera alternativt hyra in en inköpsassistent?

Behöver du en inköpsassistent, men är osäker på om ska rekrytera direkt eller hyra in tillfälligt? Det är en hel del frågor att svara på för att ditt behov ska bli tydligt, men lugn – vi hjälper dig. Vi har specialiserad erfarenhet av såväl bemanning som rekrytering, och kan hjälpa dig att reda ut vad som blir bäst.

Rekrytera rätt inköpsassistent med vår hjälp

Är ni säkra på att det är en permanent inköpsassistent ni behöver? Bra! Då är direktrekrytering vägen att gå. Ett rekryteringsföretag som är specialiserat på ekonomi har inte sällan ett stort och relevant nätverk, erfarenhet och kompetens som behövs för att få fram rätt person till tjänsten.

Ni får även hjälp med hela rekryteringsprocessen, som innefattar skapande av relevant annons, kartläggning av kandidater (via olika databaser), intervjuer & urval, samt efterarbete med att kolla referenser. Spara tid och hitta rätt inköpsassistent!

För dig som behöver förstärkning temporärt

Ibland är tillfällig arbetskraft vad som behövs. Som auktoriserat bemanningsföretag hjälper vi gärna till med detta, och har den kompetens och erfarenhet som krävs. Oavsett anledning till varför ni behöver hyra in en inköpsassistent löser vi trygga villkor enligt kollektivavtal, så att ni och er konsult får det bra under hela projektet

Därför ska du höra av dig till oss

Vi är experter och har hjälpt företag med detta ända sedan 2009. Vi har ett stort nätverk och erfarenhet som krävs av att bemanna och rekrytera kandidater till tjänster som inköpsassistent inom en rad olika branscher. Kontakta oss så tittar vi på behovet och återkommer med den bästa tänkbara lösningen för just er!

Utbildning är en väg ut ur fattigdom

Barnkonventionen säger att alla barn ska ha rätt att gå i grundskola. Trots det går över 260 miljoner barn och ungdomar världen i världen inte i skolan. De får ingen riktig chans att ta sig ur fattigdomen. Vi vill hjälpa dem och därför startade vi en stiftelse. Läs mer här