IT-support

Är ni i behov av att rekrytera eller hyra in en medarbetare till er IT-support?

I vissa fall är det bäst att rekrytera en medarbetare till IT-supporten direkt, i andra fall är det bättre att hyra in supportmedarbetare till era kundservicefunktioner. Det är flera frågor som ni behöver ställa er för att komma fram till vilket alternativ som är bäst. Vi har erfarenheten och kompetensen för att hjälpa er att reda ut frågorna och för att komma fram till vilken lösning som täcker ert behov bäst.

Varför inhyrning?

Våra kunder väljer ofta att hyra in personal till IT-supporten på grund av att det uppstått ett tidsbestämt uppdrag. Det kan handla om att någon på er avdelning skall gå på föräldraledighet eller på grund av en planerad arbetstopp. Oavsett vilken anledning så ger inhyrning av en supportmedarbetare ett flexibelt sätt att stärka teamet, med mindre administrativt och juridiskt ansvar som en anställning innebär.

Eftersom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi kollektivavtalade villkor som gör att både ni och er konsult kan känna sig trygga under hela uppdraget.

Permanent tillsättning av IT-tekniker

Är du redan nu säker på att det behövs en permanent tillsättning av IT-support? Direktrekrytering är ett effektivt sätt att få in rätt person på er IT-support. Ett rekryteringsföretag som specialiserat sig på kundservice har nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta rätt kandidater till kundfokuserade funktioner.

På detta sätt sparar ni oerhört mycket tid. Alternativet hade varit att ni behövt lägga tid på att skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidatmarknaden via olika databaser, göra urval, initiera kontakt, intervjua, kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Anlita oss

Vi har sedan 2009 varit specialister på att tillsätta positioner inom kundservice och har därmed nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera kandidater inom IT-support inom flertalet olika branscher. Ta kontakt med oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Vi bidrar till en bättre värld

Vi tycker att det är självklart att bidra till en bättre värld. Därför bidrar vi genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org så att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan.