Junior Business Controller

Är ni intresserade av att hyra in eller rekrytera en Junior Business Controller?

Ni kan förstärka er organisation med en Junior Business Controller på två olika sätt: genom att hyra in en Junior Business Controller till er ekonomiavdelning, eller genom att rekrytera en direkt. Vad som är bäst i det aktuella fallet behöver utredas med en mängd frågor. Med vår specialiserade kompetens och erfarenhet inom bemanning och rekrytering ser vi till så att frågorna besvaras, och att vi kommer fram till vilken lösning som täcker ert behov bäst.

Därför hyr våra kunder in Junior Business Controller

När våra kunder väljer att hyra in Junior Business Controllers till sin ekonomiavdelning är det ofta på grund av ett tidsbestämt uppdrag. Behovet kan uppstå av att någon på avdelningen ska på föräldraledighet, eller på grund av en väntande tillfällig arbetsbörda. Oavsett vilken anledning som ligger bakom, är inhyrning av en Junior Business Controller en flexibel lösning på behovet.

Ni får in en ny medarbetare i organisationen, med mindre administrativt ansvar än vid en anställning. Ett auktoriserat bemanningsföretag som vi erbjuder schyssta och regelrätta villkor. Både ni och er konsult ska kunna känna sig trygga under hela projektets gång.

Rekrytering av Junior Business Consultant

Vi är sedan 2009 specialister på att tillsätta tjänster inom ekonomi. Här finns erfarenhet av att bemanna och rekrytera ekonomiassistenter inom flera olika branscher. Hör av er till oss, så hjälper vi er med ert behov!

Om det är en permanent lösning ni behöver

Permanent tillsättning – rekrytering – kräver mer tid än en inhyrning. Det ska skrivas en intresseväckande annons, letas kandidater i olika databaser, kallas till intervju och genomföra dem, samt välja den rätta personen efter att referenser kollats.

Ni som företag kan spara tid genom att anlita ett specialiserat rekryteringsföretag som sköter detta åt er. Ett sådant företag är väl lämpat att hitta rätt Junior Business Controller. Det stora nätverket, den långa erfarenheten och kompetensen är triss i ess i detta fall.

Vi bidrar till en förbättrad värld

Vi tycker att det är självklart att bidra till att förbättra världen. Därför jobbar vi genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org för att fler av världens fattiga barn och ungdomar får chansen att gå i skolan.