Sugen på att testa dina vingar i en ny miljö?

Om du är ute efter ny utmaning inom området administration då har du hamnat rätt!

Hjältarna som minskar huvudvärken på kontoret

Kollegorna på Administration är hjältarna som konstant räddar sina kollegor från kraftig huvudvärk! Hur skönt är det inte att ha någon som alltid administrerar löner, fakturor och allt det som bara ”brukar lösa sig av självt”? Vi vet, man skulle bryta ihop! Att jobba inom Ekonomi & Administration är att vara sina kollegors hjältar!

Hade det inte varit för din noggrannhet och uppoffrande mindset som administratör så hade det snabbt blivit dålig stämning kontoret. Bli en HERO du med och spana in några av våra lediga tjänster inom Administration! 🙂

 

Hittade du inte jobbet du söker efter inom Ekonomi och Administration? Connecta med oss, det går supersnabbt, så tar vi kontakt med dig om vi får in ett bättre matchande uppdrag!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Enligt barnkonventionen skall alla barn ha rätt att gå i grundskola. Trots det så är det över 260 miljoner barn och ungdomar världen över som inte går i skolan idag. Istället utnyttjas barn och ungdomar, som aldrig får en riktig chans att ta sig ur fattigdomen. Syftet med vår stiftelse är därför att bygga och utveckla skolor och skolverksamheter i utsatta område.

Vi samarbetar med eldsjälar som opererar nere på plats på ”gräsrotsnivå” där pengarna går till ändamålet och inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rättighet till skola och utbildning och en jämlikare värld.