Kontorsassistent

Hyra in eller rekrytera din nya kontorsassistent?

Rekryting av en kontorsassistent direkt är ibland det bästa alternativet, i andra fall är det bättre att hyra in en kontorsassistent till ert företag. Flera frågor behöver ställas för att hitta det bästa alternativet. Vi har specialiserad erfarenhet och kompetens inom rekrytering och bemanning, och  hjälper er att reda ut frågorna och komma fram till den bästa lösningen för ert behov.

Hyra in kontorsassistent

Oavsett anledning till uppstått behov så ger inhyrning av en kontorsassistent ett flexibelt sätt att få in en ny medarbetare. Det innebär betydligt mindre administrativt och juridiskt ansvar jämfört med en anställning. Som auktoriserat bemanningsföretag erbjuder vi kollektivavtalade villkor – både ni och er konsult kan känna er trygga under hela uppdraget.

Rekrytera kontorsassistent

Permanent tillsättning – för företaget som vet att behovet inte är temporärt. Direktrekrytering är ett effektivt sätt att få in en kontorsassistent på. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom administration har erfarenhet, kompetens och det nätverk som krävs. Vi kan hitta och kvalificera rätt kandidater till administrativa och stöttande funktioner.

Ni sparar oerhört mycket tid. Den hade ni  annars behövt lägga på att skriva en intresseväckande platsannons, leta kandidater och välja ut dem, ta kontakt, sköta intervjuer, kompetentssäkra och kolla referenser.

Vi hjälper er

Vi är specialister på att tillsätta positioner inom kundservice. Vi har erfarenhet och nätverket för att effektivt kunna bemanna och rekrytera kandidater till tjänster som konstorsassistent inom många olika branscher. Erfarenheten sträcker sig tillbaka till 2009. Kontakta oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för ert företag!

För en bättre värld

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Vi startade stiftelsen heartworkingfoundation.org. Syftet med stiftelsen är att bidra till att fler av världens barn och ungdomar ska få en riktig skolgång, och ta sig ur fattigdom.