Kontorschef / kontorsansvarig

För er som ska rekrytera eller hyra in en kontorsansvarig

Rekrytera en kontorsansvarig direkt eller hyra in en kontorschef till ert företag? Det är flera frågor ni som företag behöver ställa er för att komma fram till det bästa alternativet. Vi är ett specialiserat bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper vi er att reda ut frågorna. Vi hjälper er även att besvara dem.

Kontorschef eller kontorsansvarig - permanent tillsättning

Om ni känner er säkra på att detta är en permanent tillsättning och utökning av ert team, så är en direktrekrytering en effektivt lösning. Få in rätt kompetens till teamet genom att anlita ett specialiserat rekryteringsföretag inom administration & kundservice. Här finns nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att söka, hitta och kvalificera rätt kandidater.

Ni sparar avsevärda mängder tid som annars hade behövt läggas på att skriva en lockande annons, leta kandidater via olika databaser, välja, intervjua, kompetenssäkra och kolla referenser.

När inhyrning är lösningen

Det är vanligt förekommande att våra kunder väljer att hyra in personal till kundservice-avdelningen på grund av det uppstått ett tidsbestämt uppdrag.Arbetstopp, långledig personal, sjukdom – anledningarna varierar. Inhyrning av en kontorschef eller kontorsansvarig är ett vettigt sätt att få in nya medarbetare på, med mindre administrativt och juridiskt ansvar än en anställning medför.

Vi erbjuder kollektivavtalade villkor som gör att både ni och er konsult kan känna er trygga. Detta gäller under hela uppdraget.

Låt oss titta på ert behov

Vi är experter på att tillsätta positioner inom kundservice & administrativa tjänster, verksamma sedan 2009. Nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera tjänsten som kontorschef eller kontorsansvarig inom flertalet olika branscher finns här hos oss. Ta kontakt med oss så tar vi en titt på ert behov redan i dag!

Vi bidrar till en bättre värld

Vi tycker att det är självklart att bidra till en bättre värld. Därför bidrar vi genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org så att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan.pengarna går till ändamålet och inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rättighet till skola och utbildning och jämlikare värld.