Kredithandläggare

Är ert företag i behov av att rekrytera eller hyra in en kredithandläggare?

Rekrytera en kredithandläggare direkt, eller hyra in en till er ekonomiavdelning? Vad som är bäst för just ert företag beror på en mängd frågor, som behöver ställas för att belysa behovet. Vi har specialiserad erfarenhet av rekrytering och bemanning och kan hjälpa er med frågor och att se vilken lösning som är bäst för er.

Vid inhyrning av kredithandläggare

Vid tidsbestämda uppdrag händer det ofta att våra kunder vill hyra in personal till sin kreditavdelning. Föräldraledighet eller stundande arbetstopp – oavsett vilken anledning ger inhyrning av en kredithandläggare flexibilitet. Denna lösning ger mindre administration och ansvar jämfört med en anställning.

Då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, erbjuder vi humana och konkreta villkor för er och konsulten, så att ni kan känna er trygga under hela uppdraget.

Vid rekrytering av kredithandläggare

Om ni är säkra på att det behövs en permanent förstärkning av ert team, är en direktrekrytering en effektivt lösning. Få in rätt kredithandläggare med lockande annons, rätt kartläggning, intervjuer och kompetenssäkring samt referenstagning.

Om ni anlitar ett specialiserat rekryteringsföretag sparar ni mycket tid. Ett sådant företag har nätverket, erfarenheten och kompetensen. Det hjälper er att hitta och kvalificera rätt kandidater till kreditavdelningen.

Vi hjälper er

Vi är specialister och har så varit sedan 2009. Vi är vana att tillsätta positioner inom ekonomi, med den erfarenheten av att bemanna och rekrytera kredithandläggare inom flertalet olika branscher som du kan kräva. Ta kontakt med oss så löser vi detta på bästa sätt!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org). Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan.