Kundservice

Bemanning och rekrytering inom kundservice

Vi på Hero är specialiserade på bemanning och rekrytering inom kundservice och kundtjänst, ända sedan 2009. Kundtjänsten är företagets ansikte utåt och har ett stort ansvar i kundkontakten, som ju är något av det viktigaste som finns i ett företag. Att se till att ha riktigt kompetent och serviceinriktad personal i kundservice- och kundtjänstroller är alltså en bra investering för hög kundnöjdhet. Vi hjälper er att hitta personal som förstår er verksamhet och som hjälper er att förmedla rätt bild i kundkontakten.

Vi är också specialiserade på kundtjänstmedarbetare med flera nordiska språk. Hör av er till oss om ni har behov av norsktalande, dansktalande eller finsktalande medarbetare i er kundservice.

Ett axplock av tjänster inom kundservice som vi tillsätter

Nedan har vi plockat ut ett antal av de vanligaste rollerna inom kundservice som vi tillsätter. Det kan vara allt ifrån kundtjänstmedarbetare som talar flera språk, helpdeskmedarbetare, IT-support eller säljsupport.

Klicka på den roll ni skulle behöva förstärkning med  inom ert företag för att läsa mer om hur vi kan hjälpa er med rekrytering eller bemanning av roller inom kundservice.

Hör av er till mig. Jag behöver hjälp att rekrytera eller hyra personal.