Hyra in eller rekrytera levreskontra - vad behöver ni hjälp med?

I vissa fall är det bäst att rekrytera en ekonomiassistent inom levreskontra direkt, i andra fall är det bättre att hyra in en resurs till er ekonomiavdelning. Genom att besvara ett flertal frågor kommer ni fram till vilket alternativ som är bäst för er. Vi har specialiserad erfarenhet och kompetens inom bemanning och rekrytering, och hjälper er gärna att reda ut frågorna och komma fram till den bästa lösningen för er.

Inhyrning levreskontra

Våra kunder hyr ofta in ekonomiassistenter till levreskontra när det uppstått ett tidsbestämt uppdrag. Det kan handla om personal som ska på föräldraledighet eller en stundande arbetstopp. Att hyra in en ekonomiassistent inom levreskontra är ett flexibelt sätt att få in en ny medarbetare med mindre administration och ansvar än en anställning innebär.

Som auktoriserat bemanningsföretag erbjuder vi bra och regelrätta villkor. Dessa gör att både ni och konsulten kan känna er trygga under uppdraget.

Rekrytering levreskontra

Direktrekrytering ett effektivt alternativ vid en permanent tillsättning. Få in din rätta ekonomiassistent inom levreskontra. Då vi är ett rekryteringsföretag inom ekonomi med det rätta nätverket, har vi god erfarenhet samt en kompetens som krävs för att identifiera och kvalificera rätt personer inom kund- och levreskontra.

Som företag sparar ni väldigt mycket tid som ni annars hade tvingats avsätta för att skapa annons, leta kandidater via olika databaser, välja ut, ta kontakt, intervjua, kompetenssäkra och ta referenser.

Varför anlita Hero?

Sedan 2009 har vi varit specialister på tillsättning av positioner inom ekonomi. Här finns därmed erfarenheten av bemanning och rekrytering av ekonomiassistenter inom kund- och levreskontra för flera olika branscher. Ta kontakt med oss. Vi reder ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org). Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan.