Välkommen till Hero, Christoffer Sperring.

Hero har fått flera nya stjärnor och vi har därför tagit fram 5 snabba frågor för att lära känna våra medarbetare lite bättre.

 

Berätta om din nya roll på Hero?

Min roll som Senior Consultant Manager är mycket varierande och handlar bland annat om att både vara en rekryterande partner till våra beställare för att hitta den perfekta matchningen mellan bolag och kandidat genom kompetensbaserade intervjuer och aktivt search, men också att vara ledaren som driver utvecklingen, coachar och finns där för vår befintliga konsulter ute på uppdrag för att dom ska uppnå sin fulla potential.

 

Vad har du tidigare gjort?

Jag har en bakgrund ifrån resebranschen och arbetat i länder som Indien, Cypern, Vietnam, Turkiet och Spanien innan jag valde att packa min väska och flytta tillbaka Sverige för ca 7 år sedan. Dom senaste åren arbetat aktivt inom rekrytering- och bemanningsbranschen, både på byrå som affärsområdeschef men också drivit eget rekryteringsbolag samt varit egenanställd som Business Partner för ett bolag inom gigekonomin innan jag hittade till Hero och Hero hittade mig.

 

 

Vad fick dig att välja Hero?

Hero för mig är ett bolag som står inför en mycket spännande resa, en resa som jag vill vara med på och vara en bidragande faktor till bolagets framfart på arbetsmarknaden. Bolagsvärderingar har också alltid varit en viktig fråga för mig och där hittade jag verkligen en perfekt matchning mellan mig och Hero samtidigt som jag får möjligheten att arbeta med det jag är absolut bäst på! Rekrytering, bolagsutveckling, personalutveckling och ledarskap.

 

 

Vad på din agenda har högst prioritet just nu?

Högtstående prioritet just nu? Det är många! Jag vill exempelvis vara en bidragande faktor att vända på arbetsmarknadens situation i dagsläget genom att matcha rätt kandidat med rätt bolag samt tjänst, agerar rådgivande, vara lyhörd och leverera med hög precision gentemot kandidat, konsult och beställare samtidigt som jag kommer fokusera på mitt ledarskap och locka fram den maximala kompetensen hos mina befintliga och framtida konsulter genom löpande dialog, uppföljning, coachning och feedback.

 

Vad ser du för utmaningar/möjligheter i framtiden för branschen?

Jag väljer att se utmaningar/möjligheter som samma ord. Där man hittar utmaningar behöver man också se möjligheter för att vidareutveckla sin verksamhet! Världen förändras och digitaliseringen har verkligen tagit fart den senaste tiden, jag tror vi kommer se stora framsteg förändringar inom branschen just inom området digitalisering.

Relaterade inlägg