Projektkoordinator

För dig som behöver tillsätta en HR-koordinator

I vissa fall är det bäst att hyra in en koordinator, i andra fall är det bättre rekrytera en HR-koordinator direkt till ert företag. Med vår gedigna erfarenhet och kunskap inom rekrytering hjälper vi er att besvara frågorna och komma fram till vilket alternativ som löser ert behov bäst.

Om behovet är permanent

Om ni är övertygade om att det här rör sig om en permanent tillsättning, så är en direktrekrytering ett mycket bra alternativ. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom kundservice & administration har det nätverk, erfarenhet och kompetens som krävs för att hitta och kvalificera rätt alternativ för er att välja mellan.

Ni sparar mycket tid på att slippa rekrytera en HR-koordinator själva. Tid som annars hade behövts läggas på skrivande av annons, kartläggning av kandidatmarknaden, urvalsprocess, tagande av kontakt, intervjuer, samt att kontroller och kompetenssäkra kandidaterna med referenstagning.

Om behovet av HR-koordinator är temporärt

Det är vanligt att våra kunder väljer att hyra in personal till olika funktioner på grund av ett tidsbestämt uppdrag. Oavsett anledning så är inhyrning av projekt-koordinator ett flexibelt alternativ, med mindre administrativt och juridiskt ansvar än en anställning. Vi erbjuder, som auktoriserat rekryteringsbolag, kollektivavtalade villkor.

Både ni och er konsult ska kunna känna er trygga under uppdraget.

Anlita oss

Vi har sedan 2009 varit specialister på att tillsätta positioner inom kundservice och har därmed nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera kandidater till jobb som projektkoordinator inom flertalet olika branscher. Ta kontakt med oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org). Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan.