Referenser

Tempest

Processen med Hero har hållit ett bra tempo rakt igenom och vi har haft en bra och tät dialog genom hela processen. Snabba återkopplingar och fint bollplank gällande aktuella kandidater uppskattades extra!

 

Marie Rosenquist Berthold, Head of HR/vVD på Tempest

Cancerfonden

Cancerfonden

Hero har varit snabba och professionella i sin kommunikation och hållit oss och kandidaterna uppdaterade genom hela processen. Feedback från kandidaterna om Hero har också varit mycket positiv vilket också är viktigt för oss då de representerar vår organisation genom hela rekryteringen.

Anna Fougstedt, HR Partner, Cancerfonden

Abbott Scandinavia AB

Abbott Scandinavia AB har under de senaste åren varit inne i en expansionsfas och därigenom sökt drivna och duktiga medarbetare som vill vara med och ta oss vidare till nästa nivå.

Styrkan med vårt samarbete med Hero är den nära kontakten och den fina service vi erhålligt. Vi känner också att de alltid är uppdaterade om vår situation och våra behov.

Customer Experience Manager på Abbott Scandinavia

Parkando

ParkandoCarglass

Vi är verkligen nöjda med Hero och deras sätt ta sig an våra utmaningar som ett snabbt växande bolag. Deras kompetens inom bemanning, förmåga att identifiera våra behov och hitta rätt medarbetare var imponerande. Dom bolag som vill ha rätt person på rätt plats kan starta den resan genom att använda Hero´s tjänster.

 

Andreas Frydén, Försäljningschef, Parkando

Nordic Infucare

Carglass

Vårt samarbete med Hero är väldigt lyckat då Hero är genuint intresserad av hur vår verksamhet fungerar för att hitta de bästa matchningarna. Hero har lyckats att hitta de perfekta kandidaterna för oss, även till de ”svåraste” positionerna.

Hero är med i våra rekryteringsprocesser från början och ser alltid till att tänka långsiktigt med kvalité istället för att tillsätta snabbt och enkelt. Vi uppskattar även den täta kontakt vi har med Hero och känner att de är där och stöttar både oss och de kandidater vi har inhyrda från Hero.

Vi kan verkligen intyga att de lever upp till sina värdeord. Kvalitet, Personliga, ärliga och långsiktigt.

 

Maria Wiklund, Customer Care Manager på Nordic Infucare

Carglass Sweden AB


Carglass


Jag uppskattar att det är så enkelt och effektivt att arbeta tillsammans med Hero, min upplevelse är att de alltid är tillgängliga, professionella och målfokuserade.

Heros rekryterande konsultchefer har både hjärta och driv och vi förstår varandra – vilket underlättar samarbetet och hela rekryteringsprocessen.

Katya Grönroos, Teamleader Kundcenter Carglass Sweden AB

Abbott Toxicology

Jag kan inte komma på något som jag hade önskat annorlunda i vår rekryteringsprocess med HERO, det har varit seriöst och proffsigt från första mötet till övertagandet av konsult. Kandidaterna har motsvarat alla förväntningar med råge!

Madelaine Roosmark har varit tillgänglig, snabb, driven och ifrågasatt tankar jag haft vilket jag uppskattar – exakt det bollplank man behöver vid rekrytering som annars är en ganska ensam process med viktiga beslut.

Jag rekommenderar absolut HERO för rekrytering!

 

Linn Areljung, Sales Manager Nordics på Abbott Toxicology

EDTS

 

Vi har samarbetet med Hero och nyttjat deras tjänster både vad gäller rekrytering och bemanning till administrativa och kundvårdsrelaterade positioner. Hero kännetecknas framförallt av ett genuint engagemang för oss som kunder för att det ska bli en bra matchning, stor förmåga att verkligen förstå vad vi behöver och presentera bra kandidater, och alltid ett trevligt och proffsigt bemötande.

Annica Carlsson, Produktionschef på EDTS

Jobsafe

”Min upplevelse är att Hero alltid är ytterst professionella, hjälpsamma, snabba samt lyhörda på vårt företags behov och utmaningar. Vi har använt Hero till flera rekryteringar med utmärkt resultat.”

 

Jacob Olofsson, Marknadschef på Jobsafe