Referenser

Samarbeten 2019

Cancerfonden

Cancerfonden

Hero har varit snabba och professionella i sin kommunikation och hållit oss och kandidaterna uppdaterade genom hela processen. Feedback från kandidaterna om Hero har också varit mycket positiv vilket också är viktigt för oss då de representerar vår organisation genom hela rekryteringen.

Anna Fougstedt, HR Partner, Cancerfonden

Parkando

ParkandoCarglass

Vi är verkligen nöjda med Hero och deras sätt ta sig an våra utmaningar som ett snabbt växande bolag. Deras kompetens inom bemanning, förmåga att identifiera våra behov och hitta rätt medarbetare var imponerande. Dom bolag som vill ha rätt person på rätt plats kan starta den resan genom att använda Hero´s tjänster.

 

Andreas Frydén, Försäljningschef, Parkando

Nordic Infucare

Carglass

Vårt samarbete med Hero är väldigt lyckat då Hero är genuint intresserad av hur vår verksamhet fungerar för att hitta de bästa matchningarna. Hero har lyckats att hitta de perfekta kandidaterna för oss, även till de ”svåraste” positionerna.

Hero är med i våra rekryteringsprocesser från början och ser alltid till att tänka långsiktigt med kvalité istället för att tillsätta snabbt och enkelt. Vi uppskattar även den täta kontakt vi har med Hero och känner att de är där och stöttar både oss och de kandidater vi har inhyrda från Hero.

Vi kan verkligen intyga att de lever upp till sina värdeord. Kvalitet, Personliga, ärliga och långsiktigt.

 

Maria Wiklund, Customer Care Manager på Nordic Infucare

EDTS

 

Vi har samarbetet med Hero och nyttjat deras tjänster både vad gäller rekrytering och bemanning till administrativa och kundvårdsrelaterade positioner. Hero kännetecknas framförallt av ett genuint engagemang för oss som kunder för att det ska bli en bra matchning, stor förmåga att verkligen förstå vad vi behöver och presentera bra kandidater, och alltid ett trevligt och proffsigt bemötande.

Annica Carlsson, Produktionschef på EDTS

Abbott Scandinavia AB

Abbott Scandinavia AB har under de senaste åren varit inne i en expansionsfas och därigenom sökt drivna och duktiga medarbetare som vill vara med och ta oss vidare till nästa nivå.

Styrkan med vårt samarbete med Hero är den nära kontakten och den fina service vi erhålligt. Vi känner också att de alltid är uppdaterade om vår situation och våra behov.

Customer Experience Manager på Abbott Scandinavia

Carglass Sweden AB


Carglass


Jag uppskattar att det är så enkelt och effektivt att arbeta tillsammans med Hero, min upplevelse är att de alltid är tillgängliga, professionella och målfokuserade.

Heros rekryterande konsultchefer har både hjärta och driv och vi förstår varandra – vilket underlättar samarbetet och hela rekryteringsprocessen.

Katya Grönroos, Teamleader Kundcenter Carglass Sweden AB

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?