Dags att rekrytera en
HR-Generalist?

Är ni i behov av en HR-Generalist som kan samordna era ärenden och se till att era processer och rutiner inom HR efterföljs och ge ett brett, konsultativt stöd i HR-frågor till er ledning? Oavsett om ni letar efter en HR-Generalist i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans i landet hjälper vi er att hitta rätt person för rollen!

HR

Rekrytering & konsulter

Därför ska ni välja HERO när ni ska rekrytera en HR-Generalist


Vi på HERO är specialister på att tillsätta tjänster inom HR. Med långsiktighet och hållbarhet i fokus arbetar vi effektivt för att hitta den mest träffsäkra matchningen för just er. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering, där de kompetenser som eftersöks utgör grunden för de kandidatprofiler vi presenterar för er.

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater.  I vår databas finns kvalificerade HR-Generalister i Stockholm såväl som Göteborg, Malmö och många andra städer i Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er kan vi alltså hjälpa er att hitta rätt kompetens till er organisation.

Kontakta oss på HERO

Vi har arbetat med att tillsätta positioner inom HR sedan år 2009 – tiden går snabbt när man har roligt! Vi brinner för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting ni garanterat kommer att märka när ni börjar samarbeta med oss. Vill ni veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er att rekrytera en HR-Generalist? Hör av dig till oss redan idag – vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan se till att ni får rätt person på rätt position!

Några kunder som skapat magi med oss: