Dags att rekrytera en
HR-Specialist?

Är ni i behov av en HR-Specialist som kan utveckla den kompetens som finns internt inom er organisation? Då har ni kommit rätt – vi på HERO har rätt kompetens, rätt verktyg och rätt nätverk för att hjälpa er att rekrytera en HR-Specialist som besitter strategiska, operativa och kommunikativa förmågor.

HR

Rekrytering & konsulter

Varför ska vi välja HERO när vi ska rekrytera en HR-Specialist?

 
På HERO arbetar ett team bestående av kunniga och dedikerade rekryterare som är väl insatta i HR-branschen. När ni väljer oss kan ni känna er trygga med att ni får den bästa tänkbara hjälpen för att få rätt person till tjänsten. Vi är väl insatta inom HR-branschen och brinner för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting alla gynnas av, om du frågar oss!

För att uppfylla precis det behov ni har söker vi alltid upp precis rätt kompetens för den aktuella rollen. Oavsett om ni är en stor eller liten organisation eller om ni vill rekrytera en HR-Specialist med en specifik spetskompetens kan vi alltså hjälpa er. Vi har ett gediget nätverk av attraktiva kandidater som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi arbetar löpande med att se till att vårt kandidatnätverk är uppdaterat utifrån tillgänglighet, preferenser och kompetenser. På så sätt kan vi säkerställa en tidseffektiv rekryteringsprocess – med framförallt – en träffsäker rekrytering.

Vill ni veta mer? Kontakta oss på HERO!

Vill ni veta mer om oss på HERO och hur vi kan hjälpa er att rekrytera en HR-Specialist? Hör av er till oss redan idag, så berättar vi mer om oss och våra processer. Vi ser fram emot att höra från er!

Några kunder som skapat magi med oss: