Behöver ni rekrytera en interim arbetsrättspecialist?

Är ni i behov av en interim arbetsrättspecialist som kan hantera personalfrågor, arbetsrätt och förhandlingar i väntan på en permanent personallösning? Oavsett om ni är i ett mellanskede där ni planerar att rekrytera, om ni temporärt behöver ersätta någon som är sjukskriven eller om ni har en ökad arbetsanhopning ser vi på Hero till att ni får rätt kompetens på plats så snart som möjligt.

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

Varför ska jag välja HERO när jag ska rekrytera en interim arbetsrättspecialist?

 
Våra specialistrekryterare inom Interim Management hjälper dig snabbt att hitta och kvalitetssäkra rätt interimskonsult för kortare eller längre interimsuppdrag inom våra specialistområden Ekonomi och HR. 

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater. Vi arbetar löpande för att ha en stor kandidatdatabas och framför allt med att hålla den aktuell och uppdaterad efter tillgänglighet, preferenser och kompetenser. När ni väljer oss får ni alltså inte bara tillgång till våra erfarna specialister, utan även vårt breda nätverk bestående av kvalificerade kandidater som är redo att axla en ny roll som interim arbetsrättspecialist.

Kontakta oss på HERO

När ni väljer HERO som partner för att rekrytera en interim arbetsrättspecialist kan ni känna er trygga med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Hör av er till oss redan idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Några kunder som skapat magi med oss: