Vi hjälper dig att rekrytera en Interim CFO

Saknar ni en nyckelspelare – en trygg och kompetens ledare som är van att driva och implementera förändringar? Oavsett om ni är i behov av en CFO för ett kortare eller ett längre interimsuppdrag finns vi här för att hjälpa er. Våra duktiga specialister inom Ekonomi och Interim Management hjälper dig snabbt att hitta och kvalitetssäkra rätt Interima CFO som täcker just ert behov bäst.

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

Därför ska du välja oss när du ska rekrytera en Interim CFO


På HERO är vi vana vid att arbeta effektivt för att du ska få rätt kompetens på plats snarast möjligt. Många av våra kunder väljer en konsultlösning för att snabbt rekrytera en interim CFO till sin ekonomiavdelning på grund av det uppstått ett tidsbegränsat och/eller hastigt behov. Merparten av de tillsättningar där vi söker en interim CFO är mycket tidskänsliga – det finns helt enkelt inte tillräckligt med tid att spendera på långt utdragna processer för att finna rätt kandidat.

Med ett gott rykte, konkurrenskraftiga erbjudanden och löpande proaktiva kontakter kan vi både identifiera och attrahera en stor mängd Interima CFOer som är redo att ta sig an nya uppdrag. Vi har ett stort och väl uppdaterat nätverk av attraktiva kandidater som är öppna för uppdraget som Interim CFO hos er. Vi arbetar givetvis löpande proaktivt för att alltid ha en stor kandidatdatabas bestående av erfarna CFO:er inom flera olika branscher. Vi lägger dessutom stor vikt vid att hålla vår kandidatdatabas uppdaterad efter faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser för att kunna hitta rätt matchning på ett tidseffektivt sätt.

Kontakta oss på HERO

Vi på Hero har sedan 2009 arbetat med att tillsätta positioner inom ekonomi. När du väljer oss kan du alltså känna dig trygg med att vi har kompetensen såväl som erfarenheten och kandidatnätverket som krävs för att just ni ska få rätt person på plats snarast möjligt. Kontakta oss redan idag och berätta om era behov, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

Några kunder som skapat magi med oss: