Behöver ni rekrytera en konsultchef?

Har ni behov av en konsultchef som kan ansvara för, inspirera och motivera era konsulter? Oavsett om ni letar efter en konsultchef i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans i landet hjälper vi er att hitta rätt person för rollen!

HR

Rekrytering & konsulter

Stor kandidatbas med konsultchefer i Stockholm och övriga Sverige

 
Vi på HERO är specialister på att tillsätta tjänster inom HR. Headhunting och search är en del av vårt DNA, och ingår alltid oavsett vilken roll ni önskar tillsätta. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering, där de kompetenser som eftersöks utgör grunden för de kandidatprofiler vi presenterar för er.

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater.  I vår databas finns kvalificerade konsultchefer i Stockholm, Göteborg och Malmö och många andra städer i Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er kan vi alltså hjälpa er att hitta rätt kompetens till er organisation.

Kontakta oss på HERO

Vi är specialister på kompetensförsörjning. Oavsett hur just ditt behov ser ut så hjälper vi dig med rekryteringen av en ny konsultchef, med långsiktighet och hållbarhet i fokus. Hör av dig till oss redan idag – vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan se till att ni får rätt person på rätt position!

Några kunder som skapat magi med oss: