Dags att rekrytera en rekryteringsspecialist?

Är ni i behov av en rekryteringsspecialist som kan säkra att ni i framtiden får in rätt kompetens genom att aktivt leta kandidater, bidra till kompetensutveckling och underhålla kontakter? Oavsett om ni letar efter en rekryteringsspecialist i Stockholm, Göteborg eller någon annanstans i landet hjälper vi er att hitta rätt person för rollen!

HR

Rekrytering & konsulter

Stor databas av rekryteringsspecialister i Stockholm och resten av Sverige

 
Vi på HERO är specialister på HR och att tillsätta roller inom fältet. Våra rekryterings- och konsultlösningar är alltid helt skräddarsydda efter era behov. Hos oss finns inget standardiserat utförande som levererar medarbetare på löpande band. Med långsiktighet och hållbarhet i fokus arbetar vi istället effektivt för att hitta den mest träffsäkra matchningen för just er.

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater.  I vår databas finns kvalificerade rekryteringsspecialister i Stockholm och många andra städer i Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er kan vi alltså hjälpa er att hitta rätt kompetens till er organisation.

Kontakta oss på HERO

Vi på Hero brinner för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting ni garanterat kommer att märka när ni börjar samarbeta med oss. Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering där kompetenserna som eftersöks i rollen är vägledande för val av kandidatprofiler. Detta gör rekryteringen både målinriktad och fördomsfri och leder till långsiktigt hållbara matchningar. Är ni nyfikna på att veta mer om hur vi kan hitta er nästa rekryteringsspecialist? Tveka inte att höra av er nedan!

Några kunder som skapat magi med oss: