Säljsupport

Behöver du rekrytera eller hyra in säljsupportmedarbetare?

Ibland är det bäst att direktrekrytera en medarbetare till säljsupport, medan det i andra fall är bättre att hyra in personal till er supportavdelning. Vi har erfarenheten och kompetensen för att hjälpa er att att komma fram till vilken lösning som tillfredställer ert behov bäst.

Inhyrning av säljsupport

Våra kunder väljer ofta att hyra in personal till säljsupporten på bestämd tid, på grund av ett tillfälligt uppdrag. Vanliga orsaker: någon på avdelningen ska gå på föräldraledighet eller tjänstledighet, eller så kan det vara för en planerad arbetstopp.

Inhyrning av en kundsupportmedarbetare till kundservice är, oavsett anledning, ett flexibelt sätt att stärka teamet. Eftersom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag erbjuder vi villkor enligt kollektivavtal som gör att ni och er konsult kan känna sig trygga under uppdraget.

Permanent tillsättning av IT-tekniker

Är du redan nu säker på att det behövs en permanent tillsättning av säljsupport? Direktrekrytering är ett effektivt sätt att få in rätt person på er sälj-support. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom kundservice har ofta nätverket, erfarenheten och kunskapen som behövs för att hitta och kvalificera rätt personal till kundfokuserade funktioner.

Det gör att ni sparar enormt mycket tid som ni annars hade behövt avsätta på att skriva en lockande annons, kartlägga kandidater via olika databaser, göra urval, ta kontakt, intervjua, kompetenssäkra och utföra referenstagningar. Ja, det är mycket att tänka på.

Vi hjälper er

Vi är proffs på att tillsätta positioner inom kundservice. Vi har nätverket och erfarenheten av att bemanna och rekrytera tekniker inom flertalet olika branscher. Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 2009. Ta kontakt med oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org). Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan.