Sekreterare

För företag som behöver rekrytera eller hyra in en sekreterare

Det finns två val för er som behöver förstärka organisationen med en sekreterare: att rekrytera eller att hyra in. Vilket ditt behov än är, kan vi med vår specialiserade erfarenhet och kompetens inom bemanning och rekrytering hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er.

Permanent behov av sekreterare

Permanent tillsättning och förstärkning av ert team via direktrekrytering är ett effektivt sätt att få in rätt kompetens till admin-teamet. Det finns en del att tänka på för att det ska bli, och som specialiserat rekryteringsföretag kan vi hjälpa er att hitta den sekreterare ni behöver. Vi har nätverket. Vi har erfarenheten. Och vi har kompetensen.

Detta sammantaget gör att vi är duktiga på att hitta den kandidat ni söker. Som grädde på moset sparar ni en massa tid. Tid som ni annars skulle ha behövat lägga på att utforma annons, kartlägga kandidatmarknaden via databaser, välja personer till intervjuer och genomföra dessa, samt slutligen kontrollera referenser.

Temporärt behov av sekreterare

Om ni har en tillfällig arbetstopp eller personal som är ledig, kan inhyrning av en konsult vara en bra och flexibel lösning. Som auktoriserad bemanningsfirma har vi villkor via kollektivavtal, som ger trygghet till både er och konsulten. En fördel med denna lösning är att det blir betydligt mindre ansvar vad gäller administration och juridik, jämfört med en anställning.

Ta hjälp av oss

Vi är experter på att tillsätta positioner inom administration och gränsande områden, och har hjälpt företag i olika branscher med detta sedan 2009. Anlita oss om ni vill ha en pålitlig samarbetspartner som hjälper er att hitta kompetenta medarbetare. Ta kontakt så tar vi det därifrån!

Arbete från hjärtat

Syftet med vår stiftelse är att bygga och utveckla skolor och skolverksamheter i utsatta områden, så att fler av världens barn får gå i skolan. Vi samarbetar med eldsjälar som opererar nere på plats på ”gräsrotsnivå” där pengarna går till ändamålet och inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org