Rekrytera eller hyra in Administratör

Är ni i behov av att rekrytera eller hyra in en administratör?

I vissa fall är det bäst att rekrytera en administratör direkt, i andra fall är det bättre att hyra in en administratör till er back-office avdelning. Det är flera frågor ni behöver ställa er för att komma fram till vilket alternativ som är bäst. Med vår specialiserade erfarenhet och kompetens inom bemanning och rekrytering hjälper vi er att reda ut frågorna och komma fram till vilken lösning som täcker ert behov bäst.

Varför anlita Hero?

Våra kunder väljer ofta att hyra in personal inom administration på grund av det uppstått ett tidsbestämt uppdrag. Det kan handla om att någon på er avdelning skall gå på föräldraledighet eller på grund av en stundande arbetstopp.

Oavsett vilken anledning så ger inhyrning av en administratör ett flexibelt sätt att få in en ny medarbetare med mindre administrativt och juridiskt ansvar som en anställning innebär. Eftersom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi schyssta och regelrätta villkor som gör att både ni och er konsult kan känna sig trygga under hela uppdraget.

rubrik

Om ni däremot känner er säkra på att detta är en permanent tillsättning och förstärkning av ert team, så är en direktrekrytering ett effektivt sätt att få in rätt administratör. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom administration har ofta nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs för att hitta och kvalificera rätt kandidater till den administrativa avdelningen.

Det gör att ni sparar oerhört mycket tid som ni annars hade behövt lägga på att skriva en intresseväckande annons, kartlägga kandidatmarknaden via olika databaser, göra urval, initiera kontakt, intervjua, kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Varför rekrytera en administratör?

Vi har sedan 2009 vara specialister på att tillsätta positioner inom administrativa tjänster och har därmed erfarenheten av att bemanna och rekrytera administratörer inom flertalet olika branscher. Ta kontakt med oss så reder vi ut era frågor och presenterar den bästa lösningen för just er!

Unikt

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer.

Enligt barnkonventionen skall alla barn ha rätt att gå i grundskola. Trots det så är det över 260 miljoner barn och ungdomar världen över som inte går i skolan idag. Istället utnyttjas barn och ungdomar, som aldrig får en riktig chans att ta sig ur fattigdomen. Syftet med vår stiftelse är därför att bygga och utveckla skolor och skolverksamheter i utsatta områden. Vi samarbetar med eldsjälar som opererar nere på plats på ”gräsrotsnivå” där pengarna går till ändamålet och inget annat. Läs mer på heartworkingfoundation.org om vårt arbete för barns och ungdomars rättighet till skola och utbildning och jämlikare värld.