Telefonist

Rekrytera eller hyra in en telefonist

Behöver ni förstärka organisationen med en telefonist? Alternativen är att hyra in eller direktrekrytera. Vad som är bäst för er avgörs efter att ni besvarar en mängd frågor. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att hjälpa er att komma fram till vilken lösning som täcker ert behov bäst.

Permanent tillsättning

Om ni vet att ni behöver en permanent förstärkning av telefonist till ert team, så är en direktrekrytering ett effektivt sätt att tillsätta en ny stjärna till er organisation. Ett specialiserat rekryteringsföretag inom kundservice har ofta nätverket för att hitta den rätta kandidaten. Det har även erfarenheten och kompetensen som krävs för kvalificera telefonister.

Ni sparar oerhört mycket tid på att inte göra jobbet själva. Det behöver nämligen läggas tid på intresseväckande annons, kartläggning av kandidater via olika databaser, göra urval, initiera kontakt och intervjua de utvalda, samt kompetenssäkra och utföra referenstagningar.

Inhyrning av telefonist

Oavsett varför det tillfälliga behovet av telefonistpersonal har uppstått, ger inhyrning av en telefonist ett flexibelt sätt att stärka teamet. Lösningen innebär mindre administrativt och juridiskt ansvar än vad en anställning gör. Som ett auktoriserat bemanningsföretag så erbjuder vi kollektivavtalade villkor. Vad betyder då detta? Det gör att både ni och er konsult kan känna er trygga under hela uppdraget.

Hör av er till oss

Vi är experter på att tillsätta positioner inom kundservice och har hjälpt företag med detta ända sedan 2009. Vi har ett stort nätverk och erfarenheten av att bemanna och rekrytera kandidater till tjänster som telefonist inom flertalet olika branscher. Kontakta oss så tittar vi på ert behov och presenterar den optimala lösningen för just ert företag!

Vi bidrar till en bättre värld

Vi tycker att det är självklart att bidra till en bättre värld. Därför bidrar vi genom vår stiftelse heartworkingfoundation.org så att fler av världens fattiga barn och ungdomar får gå i skolan.