Workshop - kartläggning av er kompetens

KOMPETENSKARTLÄGGNING - BYGG STARKA, KREATIVA OCH DYNAMISKA TEAM FÖR ATT HÖJA VÄLMÅENDE OCH EFFEKTIVITET I DITT TEAM!

Den här workshopen riktar sig till ledare inom kundservice eller back-office som behöver effektivisera teamets prestation genom att säkerställa att rätt person gör rätt sak – med rätt mindset.

Vi arbetar praktiskt med kompetensinventering genom att kartlägga teamets kunskap i relation till vad de förväntas leverera. Vi matchar kunskapsöverflöd mot kunskapsbrist och sätter en handlingsplan för kompetensutveckling av personerna i teamet.

Vi förtydligar individuella ansvarsområden och mandat för att öppna upp för ett mer självständigt och kreativt arbete.

När workshopen är färdig så finns det en individuell handlingsplan för varje person på teamet för att säkerställa att de får rätt kompetens, ansvarsområden och mandat för att kunna göra sitt jobb.

Vi kopplar varje plan till företagets övergripande mål så att vi lär ut kunskap som är av värde för företagets framtida målsättningar.

Hör av dig till oss på radgivning@hero.se eller 08-410 22 670 så hjälper vi dig!

Samhällsansvar

Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade medarbetarna på Hero stiftelsen Heartworking Foundation (läs mer på heartworkingfoundation.org). Syftet med stiftelsen är att fler av världens fattiga barn och ungdomar ska få gå i skolan.