Billo är den nya digitala brevlådan som kan samla all post i en och samma app. Både digitala och fysiska brev. Både myndighetspost och rolig post. Ja precis, även papperspost kan man välja att få i sin digitala brevlåda! Tjänsten är kostnadsfri och statligt godkänd som digital brevlåda. 

Utmaning. Hög arbetsbelastning.

När behovet av en ny ekonomiassistent uppstod var arbetsbelastningen på Billo betydligt högre än vanligt. De insåg att de behövde förstärka sitt team för att hantera det ökade arbetstrycket effektivt och upprätthålla sin servicekvalitet. I detta skede kom Hero in i bilden med en lösning för att snabbt adressera rekryteringsbehovet.

Lösning. Snabb och effektiv rekryteringsprocess.

När Billo sökte efter leverantör ville de ha någon som kunde leverera en snabb och effektiv rekryteringsprocess, och här visste de att Hero har ett rykte om att ha just en sådan process som skulle passa deras behov.

– De hade även tidigare visat prov på god förståelse för liknande rekryteringsbehov inom branschen, vilket gav oss förtroende för deras förmåga att leverera rätt kandidater, berättar Martin Åhlander, Co-Founder Billo.

Framgångsfaktorer enligt Martin Åhlander.

01. Förstod snabbt behovet

Vi är särskilt nöjda med hur snabbt Hero agerade för att förstå våra behov, detta var helt avgörande för resultatet.

02. Snabb presentation av kvalificerade kandidater.

Hero hade ett bra nätverk av kvalificerande kandidater och kunde snabbt presentera några av dessa för oss.  Detta ledde till en smidig rekryteringsprocess och att vi kunde anställa en kvalificerad kandidat inom önskad tidsram.

03. Hög anpassningsförmåga hos rekryterare och kundansvarig.

Kontakten med både kundansvarig och rekryteraren hos Hero var utmärkt genom hela processen. De var mycket tillmötesgående och höll oss kontinuerligt uppdaterade. Deras snabba kommunikation och förmåga att snabbt anpassa sig efter våra behov var mycket uppskattat.

Behöver ni också stärka upp teamet vid en arbetstopp, tillfälligt eller över tid? Vi på Hero har ett nätverk med ekonomiassistenter och vi kan hjälpa er med att hitta precis den person just ni söker, för det tidsspann ni önskar. Hör av er till oss om ni vill veta mer! 

Relaterade inlägg