Kontakta oss

Vi är specialister på generalister. Oavsett hur just ditt behov ser ut så hjälper vi dig med rekrytering och bemanning av nya medarbetare, med långsiktighet och hållbarhet i fokus. Varmt välkommen att höra av dig!

Skräddarsydda lösningar

Hur kan vi finna er nästa medarbetare?

Våra rekryterings- och bemanningslösningar är alltid helt skräddarsydda efter era behov. Hos oss finns inget standardiserat utförande som levererar medarbetare på löpande band. Vi tror inte att det är så långsiktiga medarbetarrelationer byggs, och inte heller att det är så välmående företag vill rekrytera. Istället kommer vi att leta med ljus och lykta (annons och search) efter just den person som kommer att glänsa i rollen, den som kommer med hela kompetensen i form av rätt erfarenhet och personlighet för just er organisation. Är ni nyfikna på att veta mer om hur vi kan hitta er nästa superhjälte? Tveka inte att höra av er nedan.

Ställ din fråga så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad spännande att du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just er. Fyll i formuläret alternativt maila eller ringa oss så återkommer vi till dig inom kort.

Letar du efter nya utmaningar i karriären? Då kan du registrera ditt CV och connecta med oss här.  

E-post

info@hero.se

Hitta till oss

Industrigatan 4, 112 46 Stockholm

Telefon

08-410 22 670

Hitta till oss

Håll dig uppdaterad

Vårt nyhetsbrev

I våra utskick delar vi med oss av det senaste inom HR med fokus på en hållbar arbetsmarknad. Vi tror på att arbeta och må bra. Att definitionen av framgång går sönder om vi inte inkluderar hela människan i begreppet. Häng med på vår resa genom att signa upp dig nedan!