Ekonomi

Vi hjälper er med rekrytering och konsulter för tjänster inom ekonomi. Behöver ni en Ekonomichef, redovisningsekonom, controller eller ekonomiassistent? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att hitta er nästa stjärna.

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

Det kan vara en bra idé att hyra in en medarbetare inom ekonomi om ni har ett temporärt behov. En konsult är då en flexibel lösning för att få in precis den kompetens ni behöver. Hero är ett auktoriserat bemanningsföretag och har trygga villkor för alla konsulter. Har ni fått en stjärna ni inte kan tänka er att släppa taget om? Efter 1000 timmar (cirka sex månader heltid) erbjuder vi fritt övertag av konsulten!

Behöver ni en medarbetare inom ekonomi på mer permanent basis? Då är direktrekrytering den bästa lösningen. Nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs – allt det står vi på Hero för.

Vilken roll behöver ni tillsätta?

Tjänster inom ekonomi

Nedan har vi plockat ut ett antal av de vanligaste rollerna inom ekonomi som vi tillsätter. Vill ni veta mer om de specifika rollerna så klicka på varje roll, alternativt kontakta oss för mer information kring roller vi tillsätter inom ekonomi och finans. 

Hyra eller rekrytera personal?

Kontaktformulär

Några kunder som skapat magi med oss: