Behöver ni rekrytera en Business Controller?

Är ni på jakt efter att rekrytera en Business Controller i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i Sverige? Vi på Hero hjälper er gärna att hitta rätt kandidat som kan ta fram och presentera relevant beslutsunderlag att använda i arbetet med att utveckla organisationen.

Rekrytering & konsulter

Business Controllers i Stockholm och övriga Sverige, vi hjälper er


På Hero är vi specialister på kompetensförsörjning, det innebär att vi är där för att hjälpa till oavsett om ni letar efter en Business Controller i Stockholm eller någon annanstans. Med långsiktighet och hållbarhet i fokus kan vi lösa ert behov både när ni tänker er en rekrytering såväl som en konsultlösning.

I Heros nätverk finns en stor kandidatbas med Business Controllers redo för nya uppdrag både i Stockholm och i övriga Sverige. Vi skräddarsyr våra processer för kunna möta era önskemål i så hög grad som möjligt, engagemanget för våra kunders framgång finns i vår verksamhets kärna så oavsett om ni behöver hjälp rekrytering eller med konsulter är vi transparenta i vår rådgivning mot både er och era kandidater. Genom att arbeta med kompetensbaserad rekrytering är våra processer målinriktade och fördomsfria vilket leder till hållbara och långsiktiga matchningar.

Låt oss hitta er nya medarbetare!

Vi hjälper er gärna att hitta er nya Business Controller redan idag. Är du nyfiken på mer information om hur vi kan möta era framtida kompetensbehov inom organisationen är du varmt välkommen att kontakta oss. I vår väl uppdaterade kandidatbas finns flera möjliga kandidater redo att komma i kontakt med er.

Några kunder som skapat magi med oss: