Ska ni rekrytera en dansktalande, finsktalande eller norsktalande kundtjänstmedarbetare?

Söker ni en dansktalande, finsktalande eller norsktalande kundtjänstmedarbetare att rekrytera till ert företag? Vi på Hero hjälper er gärna genom en effektiv och kvalitativ rekryteringsprocess. Arbetet som kundtjänstmedarbetare är viktigt, att bistå kunder med svar på frågor och service om produkter och tjänster blir ofta företagets röst och ansikte utåt. Hero hjälper gärna till att hitta rätt person för rollen!

Rekrytering & konsulter

Hero matchar er med er nya dansk-, finsk- eller norsktalande kundtjänstpersonal


Vad roligt att ni ska genomgå en rekrytering av en ny dansktalande, finsktalande eller norsktalande kundtjänstmedarbetare till ert företag. Att arbeta i kundtjänst är ett mångsidigt och viktigt arbete för att möta kundens behov och önskemål. Vi på Hero är gärna er partner i sökandet efter bästa möjliga kandidat. I våra rekryteringsprocesser ser vi till både kundens och kandidaters behov och önskemål när vi genom en kvalitativ, fördomsfri och kompetensbaserad process hittar bästa möjliga matchning.

Som dansktalande, finsktalande eller norsktalande kundtjänstpersonal bistår man till stor del kunder med svar på frågor om företagets produkter och tjänster. Vi på Hero har genomfört mängder med rekryteringar och är övertygade om att er nya kollega också kan finnas i vårt nätverk. Kärnan i vårt arbete är kvaliteten på search och vår förmåga att skräddarsy rekryteringsprocessen för att vara rådgivande och transparent mot både kunder och kandidater.

Kontakta Hero idag!

Hero är redo att hjälpa er i rekryteringen av er nya dansktalande, finsktalande eller norsktalande kundtjänstmedarbetare redan idag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar för att kunna matcha bästa möjliga kandidat med just ert företag.

Några kunder som skapat magi med oss: