Planerar ni att rekrytera en Financial Controller?

Vill ni rekrytera en Financial Controller som kan säkra och effektivisera era redovisnings- och rapporteringsprocesser? I Heros kontaktnät finns enorm kompetens och flera möjliga kandidater redo för nya utmaningar. Vi hjälper dig gärna att få rätt person på plats.

Rekrytering & konsulter

Hero hjälper er hitta rätt person för rollen som er nya Financial Controller


Vi på Hero är er strategiska partner för rekrytering av ny arbetskraft, oavsett om ni behöver en Financial Controller, en Business Controller eller någon annan kompetens på plats. Vi vill vara er partner för rekrytering där vi med våra kvalitativa arbetsprocesser kan säkerställa att rekryteringen alltid håller högsta kvalitet och effektivitet.

När du väljer Hero som partner i arbetet med att rekrytera en Financial Controller väljer du inte bara oss Hero-medarbetare, utan även den enorma kompetens som finns i vår kandidatbas. Vi arbetar i team från projektstart och hela vägen in i mål för att hjälpa er att bena ut både en kravprofil och kartläggning av ert behov, likväl som att intervjua möjliga kandidater och till sist hyra in eller rekrytera er nya kollega.

Kontakta oss och ta ett steg närmre er nya Financial Controller

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Hero så berättar vi mer om vår rekryteringsprocess och hur vi kan hjälpa er säkra att ni får den bästa möjliga kandidaten på plats för ert uppdrag. Sedan 2009 har vi tillsatt tiotusentals tjänster – låt oss hjälpa er också.

Några kunder som skapat magi med oss: