Är ni i behov av en
Interim Controller?

Är du på jakt efter en Interim Controller i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i Sverige? Vi hjälper dig! Oavsett om ni är i behov av en Financial Controller, en Business Controller, en Sales Controller, en Project Controller eller en Group Controller ser vi till att ni snabbt får rätt kompetens på plats.

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

HERO – din partner när du är i behov av en Interim Controller


Vi på Hero har sedan 2009 arbetat med att tillsätta positioner inom ekonomi. Vi är specialister på att tillsätta interima ekonomitjänster, men vi brinner även för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting alla gynnas av, om du frågar oss.

På HERO vet vi att tillsättningar av interima tjänster ofta är tidskänsliga. Därför är våra processer både snabba och smidiga för dig som kund. Vi arbetar proaktivt för att ha en stor och väl uppdaterad databas av erfarna Controllers och lägger stor vikt vid att hålla den uppdaterad efter tillgänglighet, preferenser och kompetenser. På så sätt kan vi på ett tidseffektivt sätt hitta den bästa matchen för just er – oavsett vilken typ av controller ni är ute efter. I vår databas finns Interima Controllers i Stockholm såväl som Göteborg, Malmö och många andra städer i Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er kan vi alltså hjälpa er.

Hör av dig, så hjälper vi dig att hitta rätt!

Vill du veta mer om hur vi på Hero kan hjälpa just dig att tillsätta en Interim Controller? Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi berättar gärna mer om oss, hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt utifrån hur ditt företags behov och förutsättningar ser ut!

Några kunder som skapat magi med oss: