Vi hjälper er att rekrytera en Interim Ekonomichef

Är ni i behov av en Interim Ekonomichef – det vill säga en konsult- som kan kliva in i sin roll som ekonomichef och leverera från dag ett? Då har du kommit rätt. På HERO har vi specialister med gedigen erfarenhet av att tillsätta interima tjänster för korta såväl som långa uppdrag. Alltid träffsäkert, smidigt och med stort fokus på tidseffektivitet!

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

HERO – det bästa valet när ni behöver en tillfällig ekonomichef snarast möjligt


På HERO arbetar vi med kvalitetssäkrade och tidseffektiva processer för att ni ska få er Interima Ekonomichef på plats så fort som möjligt. Vi har ett stort och uppdaterat nätverk bestående av kvalificerade kandidater som är öppna för uppdrag som Interim Ekonomichef hos er. Tack vare ett löpande arbete med att hålla vår kandidatdatabas aktuell efter faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser kan vi snabbt hitta rätt profil för er – oavsett bransch, om er organisation är stor eller liten eller om ni verkar inom privat eller offentlig sektor.

Kontakta oss på HERO

Med ett gott rykte och över ett decenniums erfarenhet av att tillsätta positioner inom ekonomi. När du väljer oss kan du alltså känna dig trygg med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera en tillfällig ekonomichef!

Några kunder som skapat magi med oss: