Har ni behov av en kompetent Interim Financial Controller?

Står ni i startgroparna för att börja rekrytera en Financial Controller till er verksamhet men föredrar att hitta en konsult för uppdrag på kortare eller längre basis? Genom att välja Hero som rekryteringspartner kan ni vara trygga i att få tillgång till toppkandidater inom området finansiell analys under en övergångsperiod.

Rekrytering & konsulter

Maximera er ekonomiska potential och rekrytera en Interim Financial Controller med Hero


En Financial Controller har som huvudsakliga ansvar att övervaka och förbättra företagets finansiella rapportering, analysera ekonomiska data, utveckla strategier för att öka lönsamheten och säkerställa efterlevnad av ekonomiska regler och standarder.

Med ett brett nätverk av duktiga kandidater över hela Sverige kan Hero hjälpa er verksamhet att rekrytera en Financial Controller för ett interim uppdrag – personer som passar era specifika behov och tidsaspekter. Oavsett om ni har behov av en Interim Financial Controller för kortare eller längre konsultuppdrag, kan vi garantera att tillhandahålla den spetskompetens som krävs för rollen. Våra specialistrekryterare har en djup förståelse för de specifika egenskaperna som krävs för att matcha rätt personer med rätt företag. Vi erbjuder en helhetslösning som innebär att vi väljer ut lämpliga kandidater baserat på intervjuer, bakgrundskontroller och referenstagning för att säkerställa att endast de bästa personerna presenteras. Hero är verksamma i hela landet vilket innebär att vi snabbt och smidigt löser era rekryteringsbehov oavsett om ni befinner er i Stockholm, Göteborg, Malmö eller på övriga orter från norr till söder.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Ta kontakt med oss idag och låt oss guida er genom processen för att hitta rätt Interim Financial Controller som kan stärka företagets ekonomiska stabilitet och framgång. Vi hjälper er även på vägen genom alla frågeställningar ni kan förväntas ha i jakten på en interim resurs inom finansiell analys och ekonomi under en tidsbegränsad period.

Några kunder som skapat magi med oss: