Är ni i behov av en
Interim Redovisningschef?

Behöver ni en erfaren konsult som kan axla rollen som Interim Redovisningschef? Kanske är ni i ett mellanskede där ni rekryterar, eller så behöver ni temporärt ersätta någon som är sjukskriven. Oavsett anledning finns HEROs specialister inom Ekonomi och Interim Management här för att se till att ni snabbt och smidigt får rätt person på plats! Vi har ett stort kandidatnätverk bestående av erfarna Interima Redovisningschefer i Stockholm såväl som Göteborg, Malmö och övriga Sverige, redo att ta sig an nya uppdrag!

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

Din partner när du vill rekrytera en Interim Rekryteringschef snabbt


På HERO förstår vi vikten av att snabbt få rätt kompetens på plats när behovet uppstår. Faktum är att merparten av de tillsättningar där vi söker en interim CFO är mycket tidskänsliga. Därför arbetar vi strukturerat och effektivt för att hitta rätt Interima Rekryteringschef utifrån just ert nuläge. Kanske behöver ni en Interim Rekryteringschef i Stockholm som, utöver att vara en trygg och stabil ledare med vana vid att ha ett övergripande redovisningsansvar även besitter en specifik spetskompetens?

Vi har ett stort och väl uppdaterat nätverk av attraktiva kandidater inom flertalet olika branscher, som är öppna för nya uppdrag. Vi lägger dessutom stor vikt vid att hålla vår kandidatdatabas aktuell efter faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser för att kunna hitta er rätta matching på ett tidseffektivt sätt.

Kontakta oss på HERO

Vi har sedan 2009 arbetat med att tillsätta positioner inom ekonomi. Våra specialister har lång erfarenhet av att tillsätta interima ekonomitjänster utifrån varje enskild kunds behov – någonting du snabbt kommer märka när du väljer oss. Vill du veta mer? Hör av dig, så reder vi tillsammans ut ert behov och presenterar den bästa lösningen för er!

Några kunder som skapat magi med oss: