Dags att rekrytera en Interim Redovisningsekonom?

Söker du en Interim Redovisningsekonom? Då har du kommit rätt. På HERO har vi specialister med lång erfarenhet av att tillsätta interima Redovisningsekonomer för korta såväl som långa uppdrag. Alltid träffsäkert, smidigt och tidseffektivt, så klart!

Ekonomi

Rekrytering & konsulter

Varför ska jag välja HERO när jag ska rekrytera en Interim Redovisningsekonom?


Med ett gott rykte, konkurrenskraftiga erbjudanden och löpande proaktiva kontakter kan vi både identifiera och attrahera en stor mängd interima Redovisningsekonomer på marknaden.
 Ni får alltså tillgång till vårt breda nätverk av kompetenta och erfarna Interima Redovisningsekonomer som är redo att ta sig an just ditt uppdrag. Vi gör allt för att löpande säkerställa ett stort och väl uppdaterat nätverk där vi har full koll på tillgänglighet såväl som preferenser och kompetenser.

Behöver du rätt konsult snarast möjligt? Kanske behöver ni snabbt få en Interim Redovisningsekonom på plats till er ekonomiavdelning på grund av ett tidsbegränsat behov? Inga problem – vi kan snabbt tillsätta den konsult ni behöver, utan att tumma på träffsäkerheten. Faktum är att de flesta tillsättningarna där vi ska rekrytera en Interim Redovisningsekonom är mycket tidskänsliga – det finns helt enkelt inte tid till utdragna processer.

Kontakta oss på HERO

Vi har över ett decenniums erfarenhet av att tillsätta positioner inom ekonomi. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens!

Några kunder som skapat magi med oss: