Har ni behov att rekrytera en skicklig löneadministratör?

På Hero vet vi att en kompetent löneadministratör är en ovärderlig tillgång för att säkerställa en trygg och effektiv hantering av löner och personalrelaterade uppgifter. Vi erbjuder moderna och unika rekryteringslösningar för företag i storstäderna och övriga delar av Sverige, och vårt breda kandidatnätverk och expertis inom rekrytering gör att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta löneadministratören för dina behov.

Rekrytering & konsulter

Därför är Hero din bästa samarbetspartner i jakten på löneadministratör


En löneadministratör spelar en viktig roll i att säkerställa att företagets anställda får sina löner korrekt och i tid. Detta inkluderar att hantera löneberäkningar, registrera arbetstider, administrera skatter och avdrag, samt upprätthålla korrekt dokumentation och rapportering. En duktig löneadministratör har en detaljerad förståelse för arbetsrätt, lönebestämmelser och system för löneadministration.

Vid rekrytering av en löneadministratör förstår vi att det är avgörande att hitta en person som inte bara har relevant erfarenhet och kunskap, utan också har förmågan att vara noggrann, organiserad och har en stark analytisk förmåga. På Hero använder vi en noggrann urvalsprocess för att säkerställa att vi matchar företag med högkvalitativa kandidater som uppfyller dessa krav. Genom att samarbeta med Hero för att rekrytera en löneadministratör får ni tillgång till vårt breda nätverk av talanger inom detta område. Vi har en väl etablerad närvaro i storstäderna och har även framgångsrikt hjälpt företag över hela Sverige att hitta rätt kandidater för sina löneadministrationsbehov.

Kontakta oss för mer information

Gynna verksamheten genom att hjälpa oss på Hero ta fram den bästa matchningen av kandidater till tjänsten som löneadministratör. Vi upprätthåller alltid en god kunddialog och en transparent kommunikation för att alla parter ska känna sig tillfreds och nöjda. Vi berättar gärna mer om hur vi går tillväga, så hör av er idag!

Några kunder som skapat magi med oss: