Planerar ni att rekrytera en redovisningsekonom till ert bolag?

Letar ni efter en affärsinriktad redovisningsekonom som kan bistå ert bolag mer ekonomisk rådgivning och planering, samt den viktiga uppgiften att stötta ledningen i ekonomiska beslut? Hero har matchat tusentals bolag med rätt kandidat till sina uppdrag, låt oss hjälpa er hitta er nya kollega.

Rekrytering & konsulter

I Heros kandidatbas finns er nya redovisningsekonom


I Heros kandidatbas finns enorm kompetens och vi är övertygade om att er affärsinriktade redovisningsekonom finns i vårt nätverk. Sedan 2009 har vi arbetat fram en träffsäker rekryteringsprocess som alltid håller högsta kvalitet och effektivitet. Vi hjälper dig att attrahera och rekrytera ny personal genom en fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, ett tillvägagångssätt som gör rekryteringen målinriktad och resulterar i hållbara och långsiktiga matchningar.

Att bena ut hur rekryteringsbehovet ser ut kan vara en utmaning, i arbetet med att matcha er med en redovisningsekonom att rekrytera finns Hero till hjälp redan från start. Vi bistår gärna med en hjälpande hand för att kartlägga er kravprofil att ha till grund för att senare i processen kunna göra rätt urval av kandidater. Alla medarbetare hos Hero har ett gemensamt engagemang om kundernas framgång och vi arbetar alltid i team från start för att på allra bästa sätt kunna gå i mål med den bäst lämpade kandidaten för uppdraget.

Är ni redo att rekrytera er nya redovisningsekonom?

På Hero arbetar vi för att skapa en mer hållbar och medmänsklig arbetsmarknad och vi är mer än redo att hjälpa er i arbetet med att hitta er nya talang med en gång. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy vår rekryteringsprocess efter just ert behov, sen kör vi igång!

Några kunder som skapat magi med oss: