Kundtjänst och administration

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering av tjänster inom administration och kundtänst. Behöver ni en kundtjänstmedarbetare, VD-assistent eller kanske en norsktalande kundtjänstmedarbetare? Vi hjälper er att hitta precis den kompetens ni behöver. 

Kundtjänst och administration

Bemanning & rekrytering

Det kan vara en bra idé att hyra in en medarbetare till er kundtjänstavdelning eller inom administration om ni har ett temporärt behov. Bemanning är en flexibel lösning för att få in precis den extra resurs ni behöver. Hero är ett auktoriserat bemanningsföretag och har trygga villkor för alla konsulter. Har ni fått en stjärna ni inte kan tänka er att släppa taget om? Efter 1000 timmar (cirka sex månader heltid) erbjuder vi fritt övertag av konsulten!  

Behöver ni en medarbetare inom kundservice eller en administrativ medarbetare på mer permanent basis? Då är direktrekrytering den bästa lösningen. Nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs – allt det står vi på Hero för. 

Vilken roll behöver ni tillsätta?

Tjänster inom kundtjänst & admin

Nedan har vi plockat ut ett antal av de vanligaste rollerna inom kundtjänst, nordiskspråkig kundtjänst och office management-roller som vi tillsätter. Vill ni veta mer om de specifika rollerna så klicka på varje roll, alternativt kontakta oss för mer information.  

Hyra eller rekrytera personal?

Kontaktformulär

Några kunder som skapat magi med oss: