Behöver ni rekrytera en ny kundtjänstmedarbetare?

Vad spännande att ni ska rekrytera en ny kundtjänstmedarbetare till ert företag. Att arbeta som kundtjänstpersonal är ett viktigt arbete, på många sätt är man företagets röst och ansikte utåt när man bistår kunder med service genom svar på frågor om produkter eller tjänster. Hero hjälper gärna till att hitta rätt person för rollen!

Rekrytering & konsulter

Hero hjälper er genom rekryteringsprocessen av er nya kundtjänstpersonal


Vi på Hero är gärna er partner i rekryteringsprocessen av er nya Kundtjänstmedarbetare. Vi arbetar alltid för att uppfylla just ert kompetensbehov genom att hitta rätt kandidat för den tjänst som behöver tillsättas via en skräddarsydd och kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi tror på att utmana gamla mönster och låter därför kompetensen som eftersöks vara vägledande vid val av kandidatprofiler –  det ger oss en målinriktad och hållbar rekryteringsprocess mot er nya kundtjänstpersonal!

Hero är specialister på kompetensförsörjning, sedan vår start 2009 har vi tillsatt tiotusentals tjänster. Att vara transparent rådgivande mot både kunder och kandidater är kärnan i vårt arbete och vi är övertygade om att vi kan leda er fram till er nya kundtjänstmedarbetare på samma sätt. Vi arbetar i team från projektets start och hela vägen fram tills tjänsten är tillsatt. På så sätt kan vi säkra att vi håller bästa möjliga kvalitet och effektivitet genomgående under hela rekryteringsprocessen av er nya kundtjänstpersonal.

Kontakta oss på Hero!

Vi på Hero är redo att hjälpa er i rekryteringen av er nya Kundtjänstmedarbetare redan idag. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om hur vi arbetar för att matcha bästa möjliga kandidat med just ert företag.

Några kunder som skapat magi med oss: